Home Staging & Vastgoedstyling

De eerste indruk is van zeer groot belang, een koper beslist in de meeste gevallen binnen de eerste 90 seconden of de woning die hij bekijkt zijn droomwoning is. Laat ons u helpen om met de eerste indruk de deal te sluiten!

Vastgoedstyling en home staging is op een relatief budgetvriendelijke manier een woning, appartement of, ... klaarmaken om ze zo te koop aan te bieden op de vastgoedmarkt.

Door deze vastgoedstyling of home staging, kan men de woning aantrekkelijker maken voor de koper, waardoor ze sneller en voor een optimale prijs verkocht kan worden.

Home staging werd in 1972 in Amerika bedacht, waardoor 95% van de woningen worden verkocht met behulp van vastgoedstyling. Nu pas is home staging hier bekend aan het worden en wordt het meer en meer toegepast wegens het succes. "De Huisdokter" op tv heeft hier ook een enorm aan meegeholpen om home staging en vastgoedstyling bekender te maken.

Vastgoedmakelaars

Heeft u een woning, appartement of een ander gebouw dat niet goed in de markt ligt of overweegt u een prijsverlaging of is het contract bijna teneinde? Dan biedt Casa Bravo de oplossing voor u.

Voordelen van vastgoedstyling en home staging:

Laat ons u helpen met het sneller verkopen van u immobiliƫn